Hovedsponsor
HIMMERLAND Forsikring gs.

HIMMERLAND Forsikring er et gensidigt forsikringsselskab. Det betyder, at det i modsætning til et aktieselskab er ejet af alle selskabets forsikringstagere.

Det betyder bl.a., at selskabet har en delegeret forsamling. Disse er kunder, som har accepteret at være selskabets formelle repræsentant i sit bopælsområde. Antallet af delegerede afhænger af antallet af kunder i områderne.

Ud af den delegerede forsamling vælges en bestyrelse, som danner selskabets højeste myndighed.

Tlf.: 96 98 18 00
E-mail: post@himmerland-forsikring.dk
Sparekassen Himmerland

Mere end hver tredje indbygger i Vesthimmerlands Kommune er kunde i Sparekassen Himmerland, så vi er hele Vesthimmerlands lokale pengeinstitut med afdelinger i bl.a. Aars, Aalestrup og Løgstør.
God, seriøs og nærværende rådgivning, som kan give dig flere penge mellem hænderne og mulighed for at få opflyldt dine ønsker. Kort sagt kan give dig et bedre liv
Ring og få en aftale

Tlf. 98 62 17 00
Mail: mail@himmerland.dk
Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasses filaler strækker sig fra Aalborg i nord til Tønder i syd.

Dit lokale pengeinstitutVi fortæller ofte og gerne om hvor vigtig den lokale forankring er for sparekassen, og det er der en grund til. For uden det store, lokale engagement og det fantastiske benarbejde i de enkelte afdelinger var vi ingenting!

Lokal rådgivning
Vores lokale rådgivere tager lokale beslutninger og yder vedkommende rådgivning baseret på lokale forhold. Det kommer dig, den lokale kunde, til gode.


Tlf.: 99 49 14 00
E-mail: farsoe@djs.dk