Lokale virksomheder i samarbejde om elitehåndbold
Tre lokale finansvirksomheder træder ind som hovedsponsorer for Team
Vesthimmerland Håndbold. Sparekassen Himmerland, Sparekassen Farsø og
Himmerland Forsikring indgår i en usædvanlig ny fælles hovedsamarbejdsaftale med
Team Vesthimmerland, der har 1. div. herre og 2. div. damer.
På billedet ses fra venstre Brian Larsen (Sparekassen Himmerland), Gert Hosbond (Sparekassen Farsø), Axel H. Pedersen (TVH) og Bjarne Bunk (Himmerland Forsikring)
TVH har indgået en helt ny samarbejdsaftale med Himmerland Forsikring, Sparekassen Farsø og Sparekassen Himmerland.
Aftalen, der rækker to år frem i tiden betyder, at de tre lokal baserede finansvirksomheder alle bliver hovedsponsorer for TVH. Og det er nødvendigt med lokal opbakning til eliteklubben, der er mellem de 28 bedste i Danmark.

- Det er et spændende samarbejde, der er blevet etableret mellem de tre store lokale virksomheder, og vi glæder os til samarbejdet, udtaler Axel Heizs Pedersen fra TVH. Det at aftalen er 2-årig giver os også den fornødne arbejdsro i TVH pointerer Axel Heizs Pedersen – og TVH kan derfor koncentrere sig om de rent sportslige udfordringer som nyt 1. divisionshold.
Foruden et fast sponsorbeløb giver aftalen også TVH
en mulighed for en resultatorienteret bonus, der kan blive
af ikke uvæsentlig størrelse nævner Axel Heizs Pedersen..
- Himmerland Forsikring har været hovedsponsor for TVH de seneste to år – og dermed siden opstarten på dette nye eliteprojekt, og fortsætter hermed. Begge lokale sparekasser har også været med fra starten af elitesamarbejdet som sponsorer og indtræder i det nye samarbejde som hovedsponsorer.

- Vi er i forvejen hovedsponsor i moderklubben i Farsø, og det samme er Sparekassen Himmerland i Aars, så det er naturligt, at vi på en god måde kan samarbejde om det fælles eliteprojekt for de to klubber, siger Gert Hosbond fra Sparekassen Farsø.

- Både klubben og vi sponsorer ser aftalen som et projekt, der sætter helt nye normer for et sponsorsamarbejde. Det er vist første gang at de tre lokale virksomheder er gået sammen om et fælles hovedsponsorat, men jeg er sikker på at aftalen vil give os alle nogle klare fordele, nævner Bjarne Bunk fra Himmerland Forsikring.

- Ja, vi selv om TVH er kommet i fornemt selskab, håber vi på at aftalen kan være med til at sikre sportslig succes. Men samtidig tror vi også på, at aftalen med TVH kan være med til at styrke os som lokale virksomheder, der bakker op om lokale elitesportstiltag, uddyber Brian Larsen fra Sparekassen Himmerland.