Team Vesthimmerland
Team Vesthimmerland er et håndboldsamarbejde. Et samarbejde der skal placere Vesthimmerland på landkortet og være med til at skabe et nyt netværk og en ny sammenhængskraft i området. Håndboldsamarbejdet skal udover det elitemæssige samarbejde være behjælpelig med udviklingen af de øvrige klubber i området, når det gælder ledelse, spillerrekruttering og træneruddannelse.

Det hele skal skabe grobund for at der bliver flere håndboldspillere i Vesthimmerland. At dem vi har bliver bedre – og at de profiler der spiller på de bedste hold under Vesthimmerland Håndbold er lokale spillere, der bosat her og har fået deres håndboldmæssige opdragelse i Vesthimmerland.

Løbende vil klubberne udvikle samarbejde med ungdomsspillere og trænere. Først med talenttræning og uddannelsen, siden hen er det tanken at der skal laves fælleshold på ét eller flere niveauer i ungdomsrækkerne.

Undervejs skal der også gerne skabes et samarbejde mellem håndboldsamarbejdet, kommunen og uddannelsesinstitutionerne, der er med til at fastholde og tiltrække flere unge mennesker og familier til Vesthimmerland.