Uafgjort i spændende kamp.
Fredagens kamp mod oprykningskandidaterne fra Vejle endte uafgjort
Referat af kampen fra lokaltindblik.dk:
Fredag aften tog Team Vesthimmerland imod Vejle Håndbold i Østermarkhallen i herrernes 1. division.

TVH startede som lyn og torden med et godt aggressivt forsvar og spillede sig til gode afslutninger i den anden ende, og dermed var hjemmeholdet foran 5-2 efter 7 minutters spil. Her tog Vejles træner en time-out, og den udnyttede vejlenserne til at få mere styr på tingene, og Vejle kom tilbage i kampen, og foran 6-7.

Resten af halvlegen var Vejle mest i teten, mens TVH hang på, og afstanden på et par mål blev holdt. Holdene kunne gå til pause med et enkelt måls forskel i Vejles favør. Medens TVH havde godt fat i Vejles to skudstærke backs i første halvleg, blev der til gengæld mere plads til deres streg, som var god til at udnytte rummet ude under hjemmeholdets backs.
Anden halvleg fortsatte som første halvleg havde udviklet sig, og TVH måtte kæmpe hårdt for at hænge på. I midten af halvlegen begyndte Vejle at trække fra, og var på et tidspunkt foran med 16-20. Men med god fight og optimistisk spil i offensiven – dog præget af en del mislykkede indspil til stregen – lykkedes det at komme op og endda komme foran 25 – 24 da der manglede ca. 10 minutter. Da var der høj stemning i hallen.
Vejle svarede dog igen, og de to backs som TVH havde nogenlunde styr på i første halvleg, tog ansvar og scorede flere mål i slutfasen. Kampens afslutning blev meget spændende og hektisk, da Vejle var foran med et enkelt mål ca. 1 minut før tid, men dog i undertal. TVH gik offensivt frem i forsvaret og blev belønnet med 2 bolderobringer, hvoraf den ene gav udligningen ved Jonas Løkken til hjemmepublikummets højlydte tilfredshed.
Vejle kom i angreb igen, og med 4 sekunder tilbage blev tiden stoppet da der var frikast til Vejle. Forsvaret fik dog presset Vejle, og en god parade af målmand Rasmus Bech reddede det uafgjorte resultat. Eftersom sejren kunne have gået til begge sider var uafgjort passende, men efter at have været bagud det meste af kampen, er det nok hjemmeholdet der kan være mest tilfredse.
Lars Jakobsen spillede igen en god kamp, ligesom Kenneth Buus kom ind og bidrog positivt på venstre fløj.
Målscorere: Lars Jakobsen 8, Alex Jørgensen 3, Jonas Løkken 3, Jonas Aaen 3, Kenneth Buus 3, Mads Christensen 3, Mark Nielsen 2, Lasse Hosbond Larsen 1, Lasse Rohde 1, Tobias Sæderup 1.
Kilde: www.lokaltindblik.dk

Hbolds omtale af kampen:
TVH og Vejle i dramatisk remis
Ifølge kampprogrammet for aftenens kamp, havde Vejle Håndbolds træner Mads Brandt udtalt, at Team Vesthimmerland var et hold, hans tropper skulle slå med ti mål. Sådan gik det langt fra, da HBOLD.dk var til stede i Idrætscenter Østermarken fredag aften.
Med Vejles målsætning om at slutte i top 4, kræver det to point i størstedelen af kampene i en sæson, der forventes at blive yderst tæt. To point var der da også på spil, men begge hold måtte nøjes med ét hver og slutresultatet 28-28.
Resultatet var mest favorabelt for TVH, der nok gerne havde solgt kampen for ét point inden kampstart. Dommerne bidrog dog ikke til den positive stemning efter kampen, da TVH i flere situationer mente, at alle tvivlsomme kendelser faldt ud til Vejles fordel.
Team Vesthimmerland startede bedst og bragte sig efter syv minutter foran med 5-2, hvilket tvang Vejle til at bruge deres første time-out. Herefter fik Vejle bedre styr på spillet, og efter 13 min. var Vejle i front med en enkelt pind.
Frem mod pausen stod der Vejle på det meste, og selv om Lars Jakobsen bragede boldene ind bag de skiftende Vejle-keepere, kunne Vejle, godt hjulpet på vej af en velspillende Klaus Bundgaard, gå til pausen foran med en enkelt.
I anden halvleg startede Vejle klart bedst med to hurtige scoringer og bragte sig efter bare seks min. af anden halvleg foran med tre, hvilket fik TVHs Christian Back til at smide sit grønne timeout-kort.
Det fik TVH-spillerne til at vågne op, og med et par mål fra stregen af Mark Nielsen og et kontramål af Mads Christensen kom de bedre med og var kun nede med ét mål.
Med cirka fem minutter tilbage kom TVH på 25-24, og for første gang siden første halvleg var Vejle nu bagud. De kom dog hurtigt igen og med to minutter tilbage af kampen var Vejle igen i front – dog kun med et enkelt mål.
Intense slutsekunder
Herefter blev Vejle ramt af en udvisning og sluttede derfor i undertal. En højdramatisk afslutning var i vente.
Vejles træner Mads Brandt fik ikke lagt timeout-kortet i tide, og da Vejle brændte, var bolden på Vesthimmerlands hænder.
Jonas Løkken missede i TVHs sidste angreb en gylden mulighed for at udligne, men missede. Heldigvis for ham gjorde han dog skaden god igen, da Vejle smed bolden væk, og han udlignede på kontra.
Vejle havde et sidste forsøg på mål, men brændte, og derfor endte kampen 28-28.
Kilde: www.hbold.dk