Til- og afgange hos herrerne i den kommende sæson 2012/13
Afgange:
Vi har til den nye sæson måttet sige farvel til fire spillere og træneren fra sidste sæsons hold i 1. division herrer.
Kristian Pedersen:
KP har været træner gennem alle årene i TVH. Først for damerne, og de sidste to år for herrerne. KP har valg at tage et sabbat år som træner. Kristian er stadig tilknyttet TVH, nu med ansvaret for talent udviklingen, af vore ungdoms spilere.
Kim Bertelsen:
Kim har også valgt at trappe ned, men til alles glæde i TVH, har Kim påtaget sig trænergerningen af TVH 2. hold herrer i jyllandsserien.
Kasper Roede:
Kasper er bosat i Skanderborg, og han har derfor valgt at spille, tættere på hjemme adressen i denne sæson.
Rasmus Carlsen:
Rasmus havde vi lejet i Aalborg Håndbold i sidste sæson. De har så siden solgt Rasmus til Viborg HK. Vi håber, Rasmus får videreført hans succes fra TVH til Viborg HK.
Sune Thorstenson:
Sune har i år valgt at spille i Løgstør HK. Vi ønsker Sune alt held og lykke fremover, og håber at se ham på et senere tidspunkt i TVH.

Tilgange:
Når nogle forsvinder, er der andre,der dukker op.

Kristian Back:
Kristian er vores nye herrertræner. De fleste har nok set Kristian som spiller i tv, både for AaB og BSV. Senest har Kristian været assistenttræner for Erik Veje Rasmussen i Århus Håndbold. Vi ser det som et kæmpe scoop at kunne tilknytte Kristian til TVH. Det er Kristians første cheftrænerjob, men han kommer med en kæmpe ballast af rutine, som vi mener at kunne bruge. TVH glæder sig til at arbejde sammen med Kristian, og vi er allerede blevet udfordret godt af ham, til glæde for os alle.
Jonas Aaen:
Jonas kommer til TVH fra Stoholms 1. div. Vi har i Jonas fået en spiller, som har spillet mange 1. div. kampe på holdet, og den rutine dette medfører til vores unge hold. Jonas er stregspiller og har sin store force i forsvaret.
Jonas Løkke:
Jonas kommer til fra FIF, som vi i sidste sæson mødte. Vi glæder os i TVH til at se Jonas vise hans store potentiale. Vi har i Jonas fået en venstrehåndet højreback, og dette skulle gerne give vores angrebsspil endbu bredere og bedre.
Jakob Hessellund:
Jakob kommer til fra Aalborg Håndbold, og her skal man holde på hat og briller, for i Jakob har vi fået et rent lyn på venstrefløjen.
Rasmus Bech:
Rasmus er lejet i Aalborg Håndbold, og er et kæmpetalent i målet. Rasmus er også lokalt forankret, idet han kommer fra Arden. Vi råder nu i år over tre rigtig gode keepere, så denne plads er vi godt besat.
Simon Holland Larsen:
Simon er som Jonas Aaen kommet til fra Stoholm. Vi har med Simon tilknyttet, fuldendt truppen, så der er min. 2 spillere til hver position. Simon kan spille både playmaker og venstre back.

Forventninger til sæsonen.
I TVH forventer vi, at det bliver en svær sæson igen i år. Men vi mener samtidig også, at holdet er stærkere nu end det var på samme tidspunkt sidste år. Vi har fået en bredre trup, som stadig består af nogle unge fyre, der brænder for dette hold. Vores håb for sæsonen 2012-13 er at vi rykker et par pladser op i tabellen i forhold til sidste sæson. I 1. division i denne sæson er der bl.a. fire oprykkerhold, som vi gerne skulle kunne holde under os i tabellen.
I Team Vesthimmerland glæder vi os til at fremvise ”vores alles” hold for de mange tilskuere, som vi har til TVH kampe i Idrætscenter Østermarken og Dr.Ingridhallen