Ærgerligt nederlag i Herning.
Knebent et-måls nederlag til herrerne. En god start og en god afslutning rakte ikke mod HC Midtjylland
Referat af kampen fra lokaltindblik.dk:
Midtjyder holdt stand mod Team Vesthimmerlands pres
HC Midtjylland slog Teamvesthimmerland med 25-24 i herrernes 1. division i håndbold.

De lokale håndboldherrer fra TVH var i torsdags på besøg i Herning mod HC Midtjylland, som inden sæsonen er spået til at ligge i toppen af 1. division. TVH startede med lyn og torden og kom via godt forsvar og kontrascoringer foran med 5-2 indenfor de første 10 minutter af kampen.

Desværre kom hjemmeholdet mere med i kampen og hentede langsomt ind på TVH inden pausen. Udeholdet sluttede dårligt af inden
pausen og måtte gå i omklædningen bagud med 12-15.

I anden halvleg byttedes holdene til at score, og Midtjylland holdt hele tiden afstanden på de 3 til 4 scoringer
indtil midten af halvlegen. Langsomt gav en ny opstilling i angrebet pote, og TVH kom tættere på Midtjylland, og
pludselig var en gyser-afslutning i vente i det sidste kvarter af kampen.

TVH kom på minus 1 scoring, da haluret viste 55 minutter, og holdene fulgtes ad de sidste minutter af kampen. Midtjylland får tildelt et straffekast med 40 sekunder tilbage af kampen og en føring på 1 mål. Keeper Rasmus Bech viste sit værd og reddede straffekastet, og derved fik TVH muligheden for at få 1 points med hjem i de døende sekunder af kampen. Desværre fik udeholdet ikke udnyttet chancen, og TVH måtte tage hjem uden points fra heden.

Målscorer i kampen: Jones Løkken, Mads Christensen 5, Alex Jørgensen, Rene Antonsen, Lars Jacobsen 4,
Jonas Aaen & Kenneth Buus begge 1.
Kilde: www.lokaltindblik.dk

Hbolds omtale af kampen:
HCM vandt efter gyserafslutning
HC Midtjylland lignede længe en sikker vinder, men Team Vesthimmerland kom helt tæt på til sidst. Dog endte HCM alligevel med at vinde 25-24.
I kampens indledning var det gæsterne fra Vesthimmerland, som tog styring i kampen, hvor stillingen var 2-5 efter fire minutter.
Det fik HCM-træner Thomas Brandt til at forlange timeout og det fik ro på kampen, som HCM stille og roligt fik kæmpet sig tilbage i.
Team Vesthimmerland tog konsekvensen af det efter tolv minutter, hvor stillingen var 5-7, men lige lidt hjalp det, da en HCM-mandsopdækning af Lars Jakobsen generede gæsternes angrebsfejl.
HC Midtjylland formåede at kæmpe sig i front ved pausen, hvor stillingen var 15-12 i midtjysk favør og den føring så ud til at blive holdt resten af kampen.
Team Vesthimmerland gav dog aldrig op og kom helt tæt på ved 24-23 med fire minutter tilbage af kampen, hvor Jonas Løkken fik reduceret.
Med omkring 40 sekunder igen kunne HCM's Jacob Troelsen lukke kampen på et straffekast, men han misbrugte på TVH's Rasmus Bech, som gav gæsterne muligheden for at udligne i kampens sidste angreb.
Gæsterne udnyttede ikke muligheden, selvom de havde sat en ekstra markspiller ind. HCM fik fremtvunget en angrebsfejl, og kampen endte derfor med en midtjysk sejr på 25-24.
Kilde: www.hbold.dk